Élelmiszer-ipari menedzser
szakképesítés megnevezése: élelmiszer-ipari menedzser (szakirány megjelölésével)
kód |
A tanegység neve |
tef. |
Előfel-tétel |
Heti tanóra |
Kre-dit |
ELL 102-3 |
Számítógépes alapismeretek |
Gy |
|
2 |
3 |
ELL 104-2 |
Felhasználói szoftverek |
Gy |
|
1 |
2 |
ELL 106-2 |
Hálózati ismeretek |
Gy |
|
1 |
2 |
ELL 108-1 |
Viselkedéskultúra, gazdasági etika |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 111-1 |
Munkaerőpiaci ismeretek |
K |
|
1 |
1 |
ELL 112-1 |
Munkavégzési technikák |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 113-1 |
Higiénia és munkavédelmi ismeretek |
K |
|
1 |
1 |
ELL 115-2 |
EU ismeretek |
K |
|
2 |
2 |
ELL 117-1 |
Minőségbiztosítás |
K |
|
1 |
2 |
ELL 121-2 |
Gazdasági matematika |
K |
|
1 |
2 |
ELL 122-1 |
Gazdasági matematika |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 123-2 |
Műszaki fizika |
K |
|
1 |
2 |
ELL 124-1 |
Műszaki fizika |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 125-1 |
Alkalmazott biológia, mikrobiológia I. |
K |
|
1 |
1 |
ELL 126-1 |
Alkalmazott biológia, mikrobiológia I. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 201-2 |
Alkalmazott biológia, mikrobiológia II. |
K |
|
1 |
2 |
ELL 202-1 |
Alkalmazott biológia, mikrobiológia II. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 203-2 |
Élelmiszer kémia, analitika I. |
K |
|
1 |
2 |
ELL 204-3 |
Élelmiszer kémia, analitika I. |
Gy |
|
3 |
3 |
ELL 302-4 |
Élelmiszer kémia, analitika II. |
Gy |
|
4 |
4 |
ELL 205-3 |
Közgazdaságtan |
K |
|
2 |
3 |
ELL 207-1 |
Általános élelmiszer-technológia alapjai I. |
K |
|
1 |
1 |
ELL 208-3 |
Általános élelmiszer-technológia alapjai I. |
Gy |
|
3 |
3 |
ELL 303-1 |
Általános élelmiszer-technológia alapjai II. |
K |
|
1 |
1 |
ELL 304-1 |
Általános élelmiszer-technológia alapjai II. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 211-1 |
Élelmiszeripari gyártásismeret I. |
K |
|
1 |
1 |
ELL 212-1 |
Élelmiszeripari gyártásismeret I. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 305-1 |
Élelmiszeripari gyártásismeret II. |
K |
|
1 |
1 |
ELL 306-3 |
Élelmiszeripari gyártásismeret II. |
Gy |
|
3 |
3 |
ELL 213-2 |
Élelmiszeripari gépészet alapjai |
K |
|
1 |
2 |
ELL 214-1 |
Élelmiszeripari gépészet alapjai |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 216-3 |
Élelmiszeripari műveletek, mérések |
Gy |
|
2 |
3 |
ELL 217-3 |
Jogi ismeretek |
K |
|
2 |
3 |
ELL 221-2 |
Élelmiszeripari technológiák I. |
K |
|
1 |
2 |
ELL 222-1 |
Élelmiszeripari technológiák I. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 308-2 |
Élelmiszeripari technológiák II. |
Gy |
|
2 |
2 |
ELL 401-3 |
Vállalkozási ismeretek |
K |
|
2 |
3 |
ELL 403-2 |
Minőség, minősítés szerepe az élelmiszeriparban |
K |
|
1 |
2 |
ELL 404-1 |
Minőség, minősítés szerepe az élelmiszeriparban |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 405-2 |
Élelmiszeripari csomagolás és környezetgazdálkodás |
K |
|
1 |
2 |
ELL 406-1 |
Élelmiszeripari csomagolás és környezetgazdálkodás |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 311-3 |
Szaktechnológiák I. (konzerv) |
K |
|
2 |
3 |
ELL 312-4 |
Szaktechnológiák I. (konzerv) |
Gy |
|
4 |
4 |
ELL 411-2 |
Szaktechnológiák II. (konzerv) |
K |
|
1 |
2 |
ELL 412-3 |
Szaktechnológiák II. (konzerv) |
Gy |
|
3 |
3 |
ELL 314-5 |
Laboratóriumi és/vagy üzemi gyakorlat I. |
Gy |
|
4 |
5 |
ELL 414-7 |
Laboratóriumi és/vagy üzemi gyakorlat II. |
Gy |
|
6 |
7 |
ELL 140-1 |
Idegen nyelv I. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 240-1 |
Idegen nyelv II. |
Gy |
|
1 |
1 |
ELL 340-2 |
Idegen nyelv III. |
Gy |
|
1 |
2 |
ELL 440-2 |
Idegen nyelv IV. |
Gy |
|
1 |
2 |
ELL 350-5 |
Nyári szakmai gyakorlat I. |
Gy |
|
- |
5 |
ELL 450-5 |
Nyári szakmai gyakorlat II. |
Gy |
|
- |
5 |
ELL900-10 |
Szakdolgozat |
|
|
- |
10 |
Összesen : |
|
|
81 |
123 |
Félévek |
A tanegységek felvételének optimális rendje |
I. |
102-3, 108-1, 112-1, 113-1, 115-2, 117-1, 121-2, 122-1, 123-2, 124-1, 125-1, 126-1, 140-1, 205-3 |
II. |
104-2, 106-2, 111-1, 201-2, 202-1, 203-2, 204-3, 207-1, 208-3, 211-1, 212-1, 213-2, 214-1, 216-3, 217-3, 221-2, 222-1, 240-1 |
III. |
302-4, 303-1, 304-1, 305-1, 306-3, 308-2, 311-3, 312-4, 314-5, 340-2, 350-5,* 900-10 |
IV. |
401-3, 403-2, 404-1, 405-2, 406-1, 411-2, 412-3, 414-7, 440-2, 450-5* |
* A félévet megelőző nyári szünet ideje alatt.
|